رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم انفجار در مقر حشد شعبی در جنوب شرق بغداد یک شهید برجای گذاشت عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است دیک چنی در سن ۸۴ سالگی درگذشت انفجار در دادگاه عالی پاکستان؛ ۱۲ نفر زخمی شدند + ویدئو  گردان‌های القسام جسد یکی دیگر از نظامیان اسرائیل را پیدا کرد دیک چنی هم آرزوی براندازی در ایران را به گور برد واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است

شاه اردن: صلح و ثبات در منطقه منوط به برآورده شدن همه حقوق مشروع ملت فلسطین است

شاه اردن صلح و ثبات در منطقه و جهان را منوط به برآورده شدن همه حقوق مشروع ملت فلسطین دانست و بر حفاظت از مقدسات اسلامی و مسیحی قدس تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 30
کد خبر: ۷۵۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر  شاه اردن روز شنبه گفت که امنیت، ثبات و صلح  بدون ایجاد یک راه حل عادلانه برای مساله فلسطین حاصل نمی‌شود.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، عبدالله دوم در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی اردن گفت: «منطقه ما و جهان بدون دستیابی به یک راه حل عادلانه و جامع برای مساله فلسطین نمی‌تواند به امنیت، ثبات و صلح مورد نظر دست یابد.»

 وی افزود: «این راه حل باید تمام حقوق مشروع مردم برادر فلسطین را برآورده سازد.»

شاه اردن، آرمان فلسطین را  «اولین موضوع اصلی» برای کشورش دانست و در عین حال از ادامه تلاش‌های کشورش برای فعال کردن روند سازش و تضمین رسیدن آن به راه حل دو دولتی گفت.

عبدالله دوم گفت: «ما همچنان افتخار برعهده گرفتن مسئولیت حفاظت از مقدسات اسلامی و مسیحی در قدس بر اساس قدمت تاریخی قیمومیت خاندان هاشمی اردن بر این مقدسات را داریم.»

وی ادامه داد: «ما تمام توانایی‌های خود را صرف حفاظت از مقدسات در قدس و محافظت از هویت عربی، اسلامی و مسیحی آن می‌کنیم.»

شاه اردن در حالی همواره بر ایجاد راه حل دو دولتی به عنوان راه حل مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی تاکید دارد که گروه‌های فلسطینی تاکید می‌کنند همین راه حل دو دولتی هم که  حقوق کامل ملت فلسطین را برآورده نمی‌کند، با کارشکنی‌های دائمی رژیم صهیونیستی ایجاد نمی‌شود و مقاومت تنها راه احقاق حقوق ملت فلسطین است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار